Dierenspeciaalzaak
Eussen-Rutten

Veldhofstraat 28
6471CK Eygelshoven

Telefoon: 045-5351760
Fax:        045-5461087Openingstijden

Maandag 09.00u 18.00u
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag  09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u
 Zondag       Gesloten


   

Optimal
Optimal.jpg

Struktur-muesli rijk aan  natuurlijke ingrediënten en lverondersteunende kruiden. Ter complettering en opwaardering van elk dagrantsoen. Kleine porties zijn al voldoende om de behoeftes te dekken (500-750 g voor een groot paard). Met organisch gebonden sporenelementen en vele vitaminen en mineralen uit waardevolle natuurlijke componenten.

Ter optimalisatie van het individuele rantsoen of als
“klein rantsoen”voor rassen die weinig krachtvoer nodig hebben.
 

Sinfonie
PLUS_Sinfonie_15-7kg_office.jpg

Revitaliserende en vefrissende kruidenmuesli (geen haver). Uitgelezen melange van kruiden in natuurlijke vorm geeft vitaliteit, gezondheid en vrije luchtwegen.Ter aanvulling of verrijking van het dagelijks rantsoen, ideaal naast graan, pellets of muesli. Met lijnzaad, biergist en  Sinfonie  Spezial-pellets. Ook aan te bevelen als 40-dagen-kuur ter ondersteuning van de verharing en ter activering van de stofwisseling.


ExZem-Muesli
PLUS_ExZem-Muesli_15kg_office.jpg

Huidactieve muesli. Onslakkende ingrediënten op natuurlijke basis. Receptuur bevat waardevolle componenten zoals zeealgen, biergist, lijnzaad en knoflook. Met organisch gebonden, hoogwaardige sporenelementen (zink, koper, mangaan, selenium) en een speciale kruidenmengeling voor reiniging van het bloed en ondersteuning van de huidstofwisseling.
 

Mash
PLUS_Mash_15-7kg_office.jpg

De licht verteerbare en smakelijke kant-en-klaar mix van puur natuurlijke bestanddelen, naar een oud Zwitsers recept. Voor een actieve spijsvertering, mooi glanzend vel. Melassevrij, met waardevol geel lijnzaad, smakelijke appelpulp, zemelen rijk aan voedingsvezels en vele andere spijsverteringsbevorderende ingrediënten. Lastig koken is niet nodig, korte inweektijd met heet water, zonder toevoeging van concerveringsmiddelen of etherische oliën, geen toegevoegde vitaminen- en mineralen. Uitstekend te combineren met een veterinaire behandeling.


Mash ToGo
PLUS_MashToGo_Standbeutel.jpg

Nu verkrijgbaar: de hittestabiele, waterdichte portieverpakking die rechtop blijft staan. Bevat 1 dagrantsoen (500 g) Mash naar vertrouwd marstall-recept.

De verpakking is eenvoudig thuis of op het werk te vullen met 1 liter heet water. De inhoud kan weken en afkoelen onderweg naar stal. Na het uitmesten van de box of het rijden kan de Mash direct uit de verpakking in de voerbak gegeven worden. Eenvoudig en schoon.

 

Force
PLUS_Force_20-10kg_office.jpg

Het Premium vitaminen- en mineralenvoeder: compleet en hoogwaardig. Voor elk paard op ieder inspanningsniveau. Bijzonder smakelijk, eenvoudig te doseren in pelletvorm, met alle belangrijke vitaminen, mineralen, sporenelementen en waardevolle aminozuren en electrolyten. Ideaal als economische en praktische aanvulling van een hooi-graanrantsoen, maar ook als eenvoudige aanvulling van een prestatierantsoen. Graanvrije receptuur (geschikt voor paarden met voedingsgerelateerde stofwisselingsproblemen die zonder granen gevoerd moeten worden).