Dierenspeciaalzaak
Eussen-Rutten

Veldhofstraat 28
6471CK Eygelshoven

Telefoon: 045-5351760
Fax:        045-5461087Openingstijden

Maandag 09.00u 18.00u
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag  09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u
 Zondag       Gesloten


   

ExZem-Plus
SPEZIAL_ExZem-Plus_1000g_office.jpg

Natuurlijk klei-mineraal met kristallijne structuur (bentonit-montmorillonit). Ontgift de darm en de stofwisseling en algehele organisme van het gevoelige paard wordt ontlast en gesterkt.  ExZem-Muesli  en  ExZem-Plus  - een sterk duo in het zomereczeemseizoen!


Darm-Regulator
SPEZIAL_Darm-Regulator_35-9kg_office.jpg 

Onderseunt een optimaal darmmilieu door een veelvoud aan natuurlijke en darmkalmerende componenten.
Darm-Regulator - de „3-voudige aanpak“ van water bij de mest & Co.:

·         stabiliseert de water- en electrolytenhuishouding
·         reguleert en bevorderd de "goede" dikker darmflora door probiotische levende gist
·         reguleert het darmmilieu door kalmerende kruiden en een speciaal mengsel darmactieve, prebiotische voedingsvezels, marstall Previta-Faser® genaamd
 

Huf-Regulator
SPEZIAL_Huf-Regulator_35-9kg_office.jpg 

Bijzondere, natuurlijke ingrediënten ondersteunen de doorbloeding en bloedcirculatie in de haarvaten van de hoeflederhuid en ondersteunen de celvorming.  Huf-Regulator  voorziet het paard niet alleen van alle benodigde mineralen en sporenelementen (o.a. organisch gebonden zink, koper en mangaan), maar zorgt er ook voor dat deze stoffen via het bloed op de juiste plaats terrecht komen.


Amino-Muskel PLUS
SPEZIAL_Amino-Muskel-PLUS_35-9kg_office.jpg 

Voorziet het paard doelgericht met alle belangrijke esssntiële aminozuren en dekt daardoor ook de vehoogde behoefte hieraan bij b.v. groei, zware spierarbeid of herstel. Voor optimale opbouw van spieren, botten, haar, huid en hoeven en productie van hormonen en anti-lichaampjes (immuunsysteem) etc..
Door doelgerichte toevoer van aminozuren kan met  Amino-Muskel PLUS  het totale eiwitgehalte van een prestatierantsoen verlaagt worden en daarmee de stofwisseling ontlast. Voor alle paarden, voor doelgerichte spieropbouw!


Zoutliksteen
SPEZIAL_Salzstein_office.jpg

Natuurzuiver steenzout uit het Himalaya-gebied! >97,5 % NaCl levensmiddelenkwaliteit. Iedere steen is uniek!
Stuk voor stuk uitgehakt, gewassen, in de zon gedraoogd en per stuk verpakt. Net zo zuiver en rijk aan mineralen als bij het ontstaan, zo'n 250 miljoen jaar geleden. Doordat in iedere steen een gat is geboord en een koord wordt meegeleverd, zijn de likstenen eenvoudig op te hangen.`


Lein-Distel-olie
SPEZIAL_Lein-Distel_Oel_15-5L_office.jpg

De ideale, geceoncentreerde energie voor sportpaarden, uit hoogwaardige spijsoliën. Goed en licht verteerbaar voor het paard voor snel beschikbare energie, ondersteunt de maag-darmpassage en zorgt het voor een briljant glanzend vel. Lijnzaadolie en Mariadistelolie gelden als de meest hoogwaardige spijsoliën. Dit is te danken aan de vele essentiële, onverzadigde Ω-vetzuren, de maatgevende functie bij de opbouw van gezonde cellen en bijdrage aan een optimale celstofwisseling. Ook spelen deze noodzakelijke vetzuren o.a. een functie bij bloedvaten en bloedsomloop en de gezonde ontwikkeling van de foetus.  Daarnaast wordt aan Mariadistel een beschermende en ontgiftende werking voor de lever toegeschreven.